Agurken er en spiselig frugt (botanisk set et bær men i forbindelse med madlavning anses den for at være en grøntsag), som vokser på planten Cucumis sativus.

I Danmark bruger vi agurken i mange sammenhæng; som pynt på smørrebrød, i salater, som snack osv.
Kilde: Wiktionary

Indlæg

Tunbøf med tilbehør af honningmarinade og nye kartofler

En tunbøf eller tunsteak om man vil er det bedste stykke på tunen. Det kan sammenlignes med en T-bone steak i oksekødssammenhæng.

Fordele ved tunbøffen

Tunbøffen er fyldt med næringsstoffer og protein og den er et glimrende alternativ til mere fedtholdige kød proteiner. I forhold til en T-bone steak, så er tunbøffen, den klare vinder, når det kommer til sundhed. Den indeholder kun 40% af oksekødets kalorier og 5% af fedtet.
[purerecipe]

Marineret kyllingesandwich med dressing

Vi er efterhånden ved at være rigtig glade for sandwich. Det er enkelt at lave, man genererer ikke for meget opvask og så smager det bare super lækkert. Kyllingesandwichen udgør det klart for en hovedret, da der er alt i den, som du ville komme på middagstallerknen, men kan også fint bruges som frokost, bare i mindre portioner.

 

Du skal bruge nogle forskellige hovedingredienser, bla.; et flutes, salat, dressing, marinade til kyllingen og forskellige grøntsager.

[purerecipe]