Indlæg

Hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner

En rigtig basilikumspesto smager skønt, hvis den er lavet rigtigt. Jeg har altid bare købt et glas pesto i Rema til en 10’er og tænkt at det smagte dejligt. Jeg har godt læst, at en hjemmelavet pesto smager meget bedre end en købt, men jeg har egentlig bare tænkt, at det nok var noget opreklameret gøgl. Det er det imidlertid ikke!

Vores højbed var begyndt at svømme over af basilikum der, pga. den varme sommer, har haft de bedste forudsætninger for at vokse sig stor og stærk – hvilket den så sandelig havde gjort. Da den således var ved at overtage herredømmet, måtte der jo gøres noget. Det var oplagt at forsøge sig med en hjemmelavet pesto. Det var i øvrigt første gang det blev forsøgt – men absolut ikke sidste!

[purerecipe]

Kødboller a’la Lady & Vagabonden

Jeg har længe pønset på, at forsøge mig med at lave kødboller i tomatsovs med spaghetti til. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiske Römertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den. Da målene i opskriften er amerikanske og nogle af ingredienserne ligeså, har jeg her “fordansket” det hele; både ingredienser og selve opskriften.

[purerecipe]

[puregallery exclude=”” order=”asc” orderby=”menu_order”]

Marineret kyllingesandwich med dressing

Vi er efterhånden ved at være rigtig glade for sandwich. Det er enkelt at lave, man genererer ikke for meget opvask og så smager det bare super lækkert. Kyllingesandwichen udgør det klart for en hovedret, da der er alt i den, som du ville komme på middagstallerknen, men kan også fint bruges som frokost, bare i mindre portioner.

 

Du skal bruge nogle forskellige hovedingredienser, bla.; et flutes, salat, dressing, marinade til kyllingen og forskellige grøntsager.

[purerecipe]

Grill marinade til kylling – en wannabe barbeque marinade

Foråret og sommeren er lige om hjørnet og her i huset er det synonymt med grill. Derfor skulle vores kyllingfileter da selvfølgelig marineres og grilles. Vi ville gerne prøve en lidt anden marinade end bare den sædvanlige BBQ, som nærmest er den eneste der bliver lavet her. Vi kom frem til denne marinade der smagte super lækkert og som komplimenterer kyllingen rigtig godt. Desuden er den også god til en hakkebøf, hvilket jo bare er endnu et plus!
Til den skønne grillede kylling fik vi et godt stykke brød og en simpel pastasalat med alt godt fra grøntsagsskuffen.

[purerecipe]
[puregallery exclude=”267, 266, 264″ order=”asc” orderby=”menu_order”]