Indlæg

Hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner

En rigtig basilikumspesto smager skønt, hvis den er lavet rigtigt. Jeg har altid bare købt et glas pesto i Rema til en 10’er og tænkt at det smagte dejligt. Jeg har godt læst, at en hjemmelavet pesto smager meget bedre end en købt, men jeg har egentlig bare tænkt, at det nok var noget opreklameret gøgl. Det er det imidlertid ikke!

Vores højbed var begyndt at svømme over af basilikum der, pga. den varme sommer, har haft de bedste forudsætninger for at vokse sig stor og stærk – hvilket den så sandelig havde gjort. Da den således var ved at overtage herredømmet, måtte der jo gøres noget. Det var oplagt at forsøge sig med en hjemmelavet pesto. Det var i øvrigt første gang det blev forsøgt – men absolut ikke sidste!

[purerecipe]

Spinatlasagne med kylling

Jeg har ofte lavet spinatlasagne på mit arbejde, men det er altid blevet lavet med laksestykker i, hvilket er lidt træls når man, som mig, ikke bryder sig om fisk men elsker spinat. Derfor ville jeg forsøge mig med at lave en lækker, sund lasagne med spinat og så bare bruge kylling i stedet for laks. Det blev så til denne opskrift.

[purerecipe]

Kødboller a’la Lady & Vagabonden

Jeg har længe pønset på, at forsøge mig med at lave kødboller i tomatsovs med spaghetti til. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiske Römertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den. Da målene i opskriften er amerikanske og nogle af ingredienserne ligeså, har jeg her “fordansket” det hele; både ingredienser og selve opskriften.

[purerecipe]

[puregallery exclude=”” order=”asc” orderby=”menu_order”]

Lækkert brød til suppen

Disse små fine brød har jeg fundet i min nye bog fra Amo – Den store bagebog 3. Det er en rigtig god grundopskrift og brødene kan sagtens spises til andet end suppe eller alene. Desuden er brødene super hurtige at lave!

[purerecipe]

[puregallery exclude=”” order=”asc” orderby=”title”]

Spaghetti alla carbonara – opskrift med et twist

Jeg elsker Spaghetti Carbonara og har ofte lyst til det, hvilket kan være lidt irriterende da det er sjældent man lige har alle ingredienser til det liggende. Derfor kom jeg på denne opskrift da jeg en dag stod med en rest hakket oksekød i stedet for bacon som jo ellers traditionelt bruges i en Carbonara. Resultatet var virkelig vellykket, hvis jeg selv skal sige det.