barbecue marinade til kylling

Hjemmelavet pesto med basilikum og pinjekerner

En rigtig basilikumspesto smager skønt, hvis den er lavet rigtigt.…

Brød med surdej - lav den perfekte hjemmelavede surdej

En surdej er faktisk ikke så besværlig at lave eller bage et…

Surdejsbrød i gryde - Sprødt langtidshævet grydebrød

Grydebrødet fandt jeg da jeg ledte efter et lækkert koldhævet…

Grøn Smoothie

Det er nok efterhånden ingen hemmelighed, at jeg ikke bryder…

Spinatlasagne med kylling

Jeg har ofte lavet spinatlasagne på mit arbejde, men det er altid blevet lavet med laksestykker i, hvilket er lidt træls når man, som mig, ikke bryder sig om fisk men elsker spinat. Derfor ville jeg forsøge mig med at lave en lækker, sund lasagne med spinat og så bare bruge kylling i stedet for laks. Det blev så til denne opskrift.

Tunbøf med tilbehør af honningmarinade og nye kartofler

Retten er meget simpel og kræver ikke det store kendskab, hverken til stegning eller udskæring. Tunbøfferne blev købt i Rema 1000 på tilbud, 2 for 20 kr., så en dyr ret er det heller ikke. Jeg kan bedst lide hvis hovedsalaten er i store rå stykker og at tilbehøret i det hele taget er stort, som man også kan fornemme på billederne, men det kan fint skæres ud i mindre stykker. Tunbøfferne kan hurtigt blive for tørre hvis de steges for længe. Bøffen skal efter min mening ikke være rå indeni, men gennemstegt og det kan fint lade sig gøre uden at den bliver tør, hvis man følger anvisningerne nedenfor.

Kødboller a'la Lady & Vagabonden

Jeg har længe pønset på, at forsøge mig med at lave kødboller i tomatsovs med spaghetti til. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiske Römertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den. Da målene i opskriften er amerikanske og nogle af ingredienserne ligeså, har jeg her "fordansket" det hele; både ingredienser og selve opskriften.