Brød med surdej - lav den perfekte hjemmelavede surdej

En surdej er faktisk ikke så besværlig at lave eller bage et…

Surdejsbrød i gryde - Sprødt langtidshævet grydebrød

Grydebrødet fandt jeg da jeg ledte efter et lækkert koldhævet…

Lækkert brød til suppen

Disse små fine brød har jeg fundet i min nye bog fra Amo - Den store bagebog 3. Det er en rigtig god grundopskrift og brødene kan sagtens spises til andet end suppe eller alene. Desuden er brødene super hurtige at lave!

Bradepandeboller med grahamsmel og kartoffel

Jeg ledte efter en opskrift på en god luftig bolledej, der ville holde bollerne friske i et par dage, men fandt ikke rigtig noget der faldt i min smag. Jeg tog derfor hvad jeg synes jeg kunne bruge fra forskellige opskrifter og kom frem til disse lækre boller/brødstykker, der var friske i ihvertfald 3 dage. Længere nåede vi ikke at teste, da de så var spist. ;)