Spinatlasagne med kylling

Jeg har ofte lavet spinatlasagne på mit arbejde, men det er altid blevet lavet med laksestykker i, hvilket er lidt træls når man, som mig, ikke bryder sig om fisk men elsker spinat. Derfor ville jeg forsøge mig med at lave en lækker, sund lasagne med spinat og så bare bruge kylling i stedet for laks. Det blev så til denne opskrift.

[purerecipe]

Tunbøf med tilbehør af honningmarinade og nye kartofler

En tunbøf eller tunsteak om man vil er det bedste stykke på tunen. Det kan sammenlignes med en T-bone steak i oksekødssammenhæng.

Fordele ved tunbøffen

Tunbøffen er fyldt med næringsstoffer og protein og den er et glimrende alternativ til mere fedtholdige kød proteiner. I forhold til en T-bone steak, så er tunbøffen, den klare vinder, når det kommer til sundhed. Den indeholder kun 40% af oksekødets kalorier og 5% af fedtet.
[purerecipe]

Kødboller a’la Lady & Vagabonden

Jeg har længe pønset på, at forsøge mig med at lave kødboller i tomatsovs med spaghetti til. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiske Römertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den. Da målene i opskriften er amerikanske og nogle af ingredienserne ligeså, har jeg her “fordansket” det hele; både ingredienser og selve opskriften.

[purerecipe]

[puregallery exclude=”” order=”asc” orderby=”menu_order”]

Lækkert brød til suppen

Disse små fine brød har jeg fundet i min nye bog fra Amo – Den store bagebog 3. Det er en rigtig god grundopskrift og brødene kan sagtens spises til andet end suppe eller alene. Desuden er brødene super hurtige at lave!

[purerecipe]

[puregallery exclude=”” order=”asc” orderby=”title”]

Honningristet Müsli med nødder og tørret frugt

Jeg elsker müsli men var ret træt af, at at det enten er rigtig dyrt og fyldt med sukker og chokolade eller at det smager rigtig kedeligt. Derfor gik jeg i gang med at lave min egen müsli og det er det nemmeste i verden at lave! Og bonus er at det kan varieres uendeligt meget og at man kan lave det præcis som man bedst kan lide det.

Det kan virke dyrt første gang man skal ud og have alle ingredienserne til müslien, men for det første bestemmer man jo selv hvor meget man vil have i og for det andet bliver alle ingredienserne jo strukket ud over mange, mange gange müsli.

IMG_1959

Kold melonsuppe

[purerecipe]