Grøn Smoothie

Det er nok efterhånden ingen hemmelighed, at jeg ikke bryder mig voldsomt meget om grøntsager. Dette ændrer imidlertid ikke på, at jeg jo alligevel skal finde på en eller anden måde hvorpå jeg kan få dem indenbords. Denne smoothie er et ret godt bud på at få ihvertfald lidt af dagens mængde grønt. [purerecipe]

Kødboller a’la Lady & Vagabonden

Jeg har længe pønset på, at forsøge mig med at lave kødboller i tomatsovs med spaghetti til. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiske Römertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den. Da målene i opskriften er amerikanske og nogle af ingredienserne ligeså, har jeg her “fordansket” det hele; både ingredienser og selve opskriften.

[purerecipe]

[puregallery exclude=”” order=”asc” orderby=”menu_order”]

Lækkert brød til suppen

Disse små fine brød har jeg fundet i min nye bog fra Amo – Den store bagebog 3. Det er en rigtig god grundopskrift og brødene kan sagtens spises til andet end suppe eller alene. Desuden er brødene super hurtige at lave!

[purerecipe]

[puregallery exclude=”” order=”asc” orderby=”title”]

Honningristet Müsli med nødder og tørret frugt

Jeg elsker müsli men var ret træt af, at at det enten er rigtig dyrt og fyldt med sukker og chokolade eller at det smager rigtig kedeligt. Derfor gik jeg i gang med at lave min egen müsli og det er det nemmeste i verden at lave! Og bonus er at det kan varieres uendeligt meget og at man kan lave det præcis som man bedst kan lide det.

Det kan virke dyrt første gang man skal ud og have alle ingredienserne til müslien, men for det første bestemmer man jo selv hvor meget man vil have i og for det andet bliver alle ingredienserne jo strukket ud over mange, mange gange müsli.

IMG_1959

Chokoladecupcakes med lakridsfrosting – ikke fedfattige

Som jeg skrev i mit indlæg om macarons, havde jeg fundet noget lakridspulver på tilbud som bare måtte afprøves, og det blev det blandt andet med disse cupcakes, som jo godt nok ikke ligefrem er fedtfattige, men nyder man dem med måde, synes jeg nok det kan forsvares. 😉

[purerecipe]

[puregallery]